Nothing's Over !!.
"

N O T H I N G'S O V E R


Annyeonghaseyo


Welcome to my land! Aff, 20+. A full-time student and part time blogger. This blog is based in Malaysia. Already engaged with Mr.Nadin Ahmad♥.


Follow
Tagboard


Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: AFF


FIRST GIVEAWAY BY BLOG BUKU PINKY!
Tuesday, 5 September 2017 • September 05, 2017 • 15 comments


Assalamualaikum guys, haaa after balik kelas tadi terus mengadap lappy and sambil berblogwalking, ternampak satu giveaway di blog Azie ni. Disebabkan aff tak penah join giveaway ni so aff nak mencuba nasib and try join giveaway ni. So jom bloggers join this giveaway and support our members :D Syarat-syarat untuk join this giveaway pun mudah and simple je, 

1.Beralamat di Malaysia.
2.Follow Blog saya Buku Pinky
3.Follow Google+
4.Buat entry ringkas dan letak banner giveaway ni serta backlink pada gambar.
5.Copy & paste URL entry korang ke dalam ruang komen.



p|s : untuk maklumat lebih lanjut korang boleh click je banner ni ^^




15 Comments:

Blogger Misaki PureBlood said...

Good luck ^^ hehehehe Join jugak XD

5 September 2017 at 23:35  
Blogger That Azie said...

Tq sis sbab dah join! good luck ye!! :D

5 September 2017 at 23:40  
Blogger sis gee said...

good luck!!

jalan jalan blogwalking dari ga yang sama!

6 September 2017 at 00:44  
Blogger ✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

all the best

6 September 2017 at 06:57  
Blogger Aefa Aerisya said...

gud luck. hehe. lama da xjoin GA

7 September 2017 at 03:22  
Blogger Siti Nurfauzani said...

dari GA yang sama..good luck :)

https://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/giveaway-by-blog-buku-pinky.html

7 September 2017 at 23:37  
Blogger Anum Abdullah said...

Datang dari GA yang sama...Good luck..

http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

8 September 2017 at 20:39  
Blogger Agna Nailah said...

maaf akak, saye tak boleh join, karena saye dari indonesia, ^^ Maaf ye? (Saye nih sikit sikit boleh bahasa malaysia

10 September 2017 at 06:48  
Blogger Zuhaira Nasrin said...

datang dari GA yang sama :)

https://eyranasrin.blogspot.my/

12 September 2017 at 17:04  
Blogger Abam Kie said...

Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog yg cantik ini. Jemputlah ke blog saya pula. Terima kasih.

http://www.zukidin.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

16 September 2017 at 22:07  
Blogger Erni Hasmiza said...

Join jugak. Salam kenal, by the way, cantik design blog 😊

19 September 2017 at 05:24  
Blogger Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

#jombercontest
#kisahhidupku

3 October 2017 at 14:12  
Blogger Mieza S said...

jalan jalan singgah sini. semoga ada ezeki awak ^_^

https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

4 October 2017 at 21:25  
Blogger Zafirah Nazri said...

selamat pagi , singgah dari GA yg sama .

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

eh , keputusan GA dah keluar . dah tahu ke ? hehe

7 October 2017 at 20:30  
Blogger Intan Saffyna said...

New Giveaway lets start! Jom join :)
https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

8 October 2017 at 00:51  

Post a Comment


? ?